I hate you, I love you..

efteraar_takeamoment

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/takeamoment.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

Det handler selvfølgelig om efterår. Sommeren har nu sluppet sit tag og efteråret overtager med regn og rusk. Eller sådan plejer det at være, for i år har vi haft sommer langt ind i september. Og det har været skønt, men derfor slår ankomsten af regn og vind også dobbelt så hårdt nu.

Sommeren har det med at gå dobbelt så hurtigt som de øvrige årstider. Hvert år lover jeg mig selv at nyde sommeren i fulde drag. Og det gør jeg sådan set også, men så blinker man et par gange og så er det efterår…

Alle sommervækster forfalder – nogle smukt, andre bliver bare grimme. Og bevares, der er mange skønne efterårsfarver i naturen, men inden længe er alle blade faldet af. Og så begynder ventetiden til det nøgne look erstattes af farver og forventninger.

For nu ikke at lyde som en total hængemule er der også gode ting ved efteråret: Haven boomer af æbler og pærer, man kan finde sine skønne gem-sig-væk-sweatre frem igen, støvletid! (elsker støvler!), stearinlys i alle afskygninger, varm te i store kopper i sofahjørnet med en plaid og en god bog. Og nå ja, så har jeg også fødselsdag i oktober.

Da jeg var barn var efteråret nr. 1 alene af den grund. Nu er jeg nok lidt mere lunken omkring netop det faktum. For, jo jeg elsker at samle familien og fejre Ældstebarnets og min fødselsdag, men det er altså også et år mere på kontoen… Og vejen mod the big fifty bliver kortere. Men alternativet er ikke til at overskue :), så hey, fødselsdag kom an. The big fifty skal i øvrigt fejres i the big apple, hvis jeg får mulighed for det.

Så undgå det kan man nok ikke: Efteråret er over os og jeg har hermed officielt erklæret et farvel til tudekiks over, at sommeren er gået og: Velkommen til verdens bedste efterår!!!

Pin It

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *