Dagens DIY-projekt

DIY_takeamoment

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/takeamoment.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

I lange perioder har jeg lagt alle de DIY projekter på hylden, som jeg egentlig godt ved gør mig glad, men som jeg bare nogen gange ikke orker…. Dejligt selvmodsigende, ikk´? Det gør mig glad, men jeg orker det ikke..

Nå, men lige nu gider jeg og i dag har den stået på et helt nyt projekt: Frugtsirup! Lækkert på skyr, pandekager, is – you name it!
Vi er så heldige, at vores have bugner af frugt og bær i år og syltetøj og marmelade er bare ikke højt i kurs – andet end hos mig og det er trods alt begrænset, hvad jeg kan sætte til livs. Så inspireret af en stand på et af Londons markeder, startede researchen efter opskrifter.

Det tager lang tid, for jeg ender altid med at falde i staver på lækre blogs som valdemarsro, louiogbearnaisen og salattøsen og før jeg får set mig om, er kaffekoppen tom, men jeg en hel del klogere på mange andre ting, end netop det jeg søgte efter.

Tilbage til siruppen: Første forsøg var rabarber og den sad lige i skabet i første hug, mums! Da vovsen opdagede, at der var tyndet ud i rabarberne, blev alle nedgravede ben i haven resolut flyttet til det nu mere tilgængelige rabarberbed, hvilket resulterede i et knap så kønt bed, nogle meget beskidte hundepoter og en glad vovse.IMG_8369

Dernæst kom turen til solbær. Det skal lige tilføjes, at der ligger 7 kg solbær i fryseren, så der er nok at hygge sig med. Og nej, det er ikke en kummefryser. Selvom jeg er jyde og bor i kummefrysernes mekka Vestjylland, så har vi en skabsfryser 🙂

Det korte af det lange er, at siruppen smager fantastisk, men desværre ikke rigtigt ønsker at forlade flasken… da den blev kold og skulle prøvesmages (for 117. gang) nægtede siruppen kategorisk at komme ud af den ellers kønne patentlågsflaske (fra Netto!).

Satser på, at et bad i varmt vand inden brug fremmer chancen for at det vil forlade sin trygge flaske, for det smager altså monstergodt på skyr! Og så må jeg leve med familiens drillerier – er sikre på, at de også vil kunne lide mors solbærsirup, hvis de altså kan få det ud af flasken!

Pin It

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *