Når underbevidstheden driller

problemer

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/takeamoment.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

Jeg har sovet elendigt i nat… i går aftes opdagede jeg en fejl i en billetbestilling, så jeg ikke kunne tjekke ind til den tur til London, der ligger lige om hjørnet. Små problemer om dagen, men gigantisk, når man vågner om natten…

Det irriterede mig enormt og resten af aftnen gik med at formulere den chat-besked, der skulle afsted på engelsk her til morgen. Og jeg fandt også en løsning og gik i seng og faldt som sædvanligt i søvn med det samme.

Men selvfølgelig vågnede jeg i nat og kunne ikke sove igen, for hvad nu hvis flyselskabet ikke ville ændre fejlen? Hvad nu hvis jeg ikke kunne gøre mig forståelig på engelsk? Hvad nu hvis det kostede kassen at ændre? HVAD NU HVIS???

Lur mig om jeg er den eneste hvis problemer vokser sig større om natten? Problemer som i dagtimerne bare er noget vi ordner, kan om natten forvandle sig til kæmpe udfordringer som synes uovervindelige og som holder en vågen i timevis. Næste morgen vågner man så træt og groggy og total uforstående overfor, hvorfor et mindre problem skulle fylde så meget. En ting er sikkert: Det er p…. irriterende, så kære underbevidsthed, stop med det pjat!

Hvis nogen har en god forklaring, hører jeg gerne. Ellers er jeg nu bevæbnet med en stor balje kaffe og klar til at kaste mig over dagens jobsøgning. God dag!

PS: Det tog præcis 3 minutter og 10 sekunder at rette fejlen, kostede 0 kr. og vi er nu tjekket ind til afgang om et par dage… London here we come!

Pin It

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *