I februar bliver det fedt at…

vintergæk februar blog takeamoment

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/takeamoment.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

1. se dagene blive længere og vintergækkerne titte frem

Det er skønt at følge med i hvordan dagen langsomt bliver lysere og længere. Det kan allerede mærkes nu og det bliver kun bedre. Det er smådeprimerende at køre hjemmefra i mørke og vide, at det er mørkt igen inden man når hjem. Gåturene, der pt er eneste motion er også bare hyggeligere, når det er lyst, så forår kom bare nærmere.

Og den første forårsbebuder, den lille vintergæk er allerede ved at titte frem. Det er utroligt som den lille blomst kæmper for at komme op, men hurra hvor er det skønt, når de danner et tæt hvidt tæppe under hækken.

2. gå til hundetræning på vores nye familiehund-hold

De sidste 1½ år har Sia og jeg gået på et træningshold for konkurrence-nybegyndere. Men med mit nye job er det ikke længere muligt at gå på dette hold – og vi går faktisk også mest til træning for sjov, så konkurrencedelen har aldrig rigtig været et issue. Men vi har fået lov til at komme med på et hold for familiehunde, hvor det er mere sjov og ballade, og det er et hit!

Og det blev da ikke mindre af, at der er en skøn Bernersennen dreng på holdet. De lignede to spørgsmålstegn, da de så hinanden første gang. Der er nemlig ikke ret mange bernere på disse kanter. Spørgsmålstegnene blev hurtigt vekslet til forsigtige Lady & Vagabonden-bevægelser og de havde ret travlt med at kigge på hinanden hele træningen.

Det var så sødt, at Sia helt glemte at gø hele tiden. Det er nemlig en fast tradition, at man kommer fra træning med en halv tinnitus på venstre øre. Vores træner kalder det forventningsgøen, jeg kalder det skide træls, så nu skal det være slut. Nemli’ ja!

3. spare på grunkerne

Indrømmet: Udsalget er et af mine allerbedste shopping-højdepunkter, og der er blevet gået til den i år. Faktisk shopper jeg ikke ret meget uden for udsalgene, men kan til gengæld også godt beskyldes for at være lidt småvoldsom i de 2 perioder. Jeg shopper gode evergreens – gerne dyre mærker, og glæder mig gevaldigt over, hvor mange penge jeg sparer. Den har min mand lidt svært ved at se logikken i: At bruge penge for at spare penge…. jeg synes, det er indlysende: En krone sparet, er en krone, der kan bruges på noget andet 🙂

Men nu drosles derned: Derfor skal jeg spare de næste uger og slet ikke fristes af at en af yndlingsshoppene lokker med -30% på udsalget. Det er faktisk lidt træls, for når Me & the Mes sætter et af favoritmærkerne Paul & Joe Sister ned, så bliver man altså ledt i fristelse. Men jeg er en standhaftig tinsoldat og holder dankortet i lommen… tror jeg nok…

 

Pin It

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *