1. december og husnissen er flyttet ind

husnisse blog

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/takeamoment.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

En af mine yndlingsaversioner er smagløs julepynt. Min æstetiske sans får både pest og kolera, når jeg kører forbi en have fyldt med små og store “nuttede” nisser (især dem, der ikke kan holde bukserne på!) og farvestrålende lyskæder, der blinker så meget, at elværket kommer på overarbejde.

Ting kan gøres smukt og ting kan gøres vildt grimt. Smukt er når D’Angleterre og Tivoli lægger lyskæder ud over træer og bygninger. Vildt grimt er det, når parcelhusejeren overhælder sin forhave og sit hus med lyskæder og lysfigurer i alle regnbuens farver.

Nisser hører til på loftet!

Og så nr 1 hadeting: Havenisser. Undskyld, at jeg lyder lige så gnaven som en af de berømte sure mænd på Muppet balkonen, men hvad skal det gøre godt for? Min familie kender selvfølgelig godt min holdning og bruger det meste af november på at udtænke skumle planer for, hvordan jeg kan mobbes til at tro, at haven er fyldt med nisser den 1. december. Og selvfølgelig har jeg da fået havenisser. Og de står fint, der hvor de hører til: På loftet!

Så det var med et bævrende underlæbe jeg stod op i morges. For jeg har nemlig fået pakkekalender i år. Min mand og datter har brugt mange timer og kørt langt omkring for at finde gaver til mor. Og for det er jeg evigt taknemmeligt. Og pakken til 1. december var noget større end de andre. Så min havenisse-alarm var i højeste beredskab! Jeg begyndte at pakke op, langsomt og forsigtigt, mens de glade givere sad taktfast og klappede i takt til jubelsang.. “havenisse, havenisse….”.

Pakken åbenbarede heldigvis ikke en havenisse, men en mere avanceret lillebror: En husnisse med lys. Han er sød, ikke så køn, men når jeg tænker på alternativerne, så er jeg sluppet billigt i år. Og han er givet med kærlighed – både ren kærlighed og kærligt drilleri. Og hurra for det. Så husnissen er flyttet ind, julen er officielt skudt i gang, glædelig december!!!

Pin It

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *