Kan man det? Og så i min alder?

laesebriller_takeamoment

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/takeamoment.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

“Alder er kun et tal”…. Jeg har for længe siden bestemt, at jeg ikke vil lade mig begrænse af min alder…. host-host… Det prøver jeg så at efterleve, men må tilstå, at der altså sker nogle forandringer, år man når 40+.

Der indgår pludselig et nyt ord, der hidtil har været forbeholdt bedsteforældre: Læsebriller. Når man har været vant til at have falkeblik og kunne læse både stort og småt, nært og fjernt og pludselig opdager en tiltagende tåge omkring små bogstaver, så er det tid til at overgive sig.

Og så kommer en anden udfordring: HUSK nu de læsebriller. De gør altså intet godt hjemme på køkkenbordet, når man i butikken forsøger at spotte, om der er puttet noget “grimt” i ens mad. Eller når man forsøger at læse rejseplan.dk på mobilen og se, hvornår det var man skulle hente Yngstebarnet ved stationen. Tænker det er en god idé at være der til tiden for at undgå 3. verdenskrig.

De grå hår har jeg indgået en pagt med og (næsten) accepteret. Og hey – det er alene credit til min dejlige frisør. Hun nægtede at farve mit hår, fordi hårfarve ikke er sundt og hun troede på, at det kunne blive flot in-natura. Når man ikke har set sin egen hårfarve siden Aqua stod og sang i en garage, så er det altså en stor beslutning. Og det tog næsten halvandet år at få det til at vokse ud, men nu er jeg glad for, at frisøren holdt mig op på beslutningen. Og ikke mindst holdt al min tuden og brok ud!

Min cykel er en moutainbike – altså en rigtig en af slagsen og af og til falder det mig ind, om det er patetisk, når jeg insisterer på at suse rundt på den, når medsøstre på samme alder, kører på fornuftige, pæne damecykler? Og når jeg 100% ved, at min næste cykel bliver en racercykel til bykørsel?

Og nu til det mest presserende: Jeg har forelsket mig i et par hvide Nike-sneakers, helt klassiske uden dikkedarer eller noget, men i går så jeg en kvinde, der er yngre end mig og hvis stil virkede ung-med-de-unge-agtig med hvide sneakers? Jeg havde forestillet mig “mine” sneakers til jeans og store striktrøjer, men er der noget jeg ikke vil, så er det at virke ungdoms-desperat…. Og jeg har så kort tid til at beslutte mig, for Nike udsalget slutter snart…

Små børn, små problemer, voksne kvinder, voksne problemer……

Pin It

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *