løbemusen

loebemus_takeamoment

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/takeamoment.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

Det har længe været svært at åbne et dameblad uden at blive bombarderet med gode råd til at blive en turbo-løber, en smækker-crossfit’er eller en supersmidig yogi.. I mine sure øjeblikke, har jeg ønsket de artikler hen hvor peberet gror og besluttet, at alle billeder må være photoshoppet og at modellerne er betalt for at fortælle, hvor fantastisk de har fået det efter de begyndte at motionere…

Nu befinder jeg mig selv i kategorien Motionist…. Tænk det lyder som noget fra et 80’er blad, hvor modellerne har svedbånd på både hoved og begge håndled og ultrakorte shorts i polyester… Men jeg har overgivet mig og erkendt, at et par ugentlige løbeture og et par ganges styrketræning faktisk gør noget godt, jeg er dog ikke iført polyester-uhyrerne, men ganske almindelige tights og T-shirts.

Nu vil jeg ikke gå så langt som til at påstå, at jeg er blevet vild med at løbe, for det er jeg IKKE. Men jeg anerkender, at det er smart, at man er i gang, så snart hoveddøren er passeret og at man faktisk kan få udrettet noget på en halv time (læs: få det overstået).

Og jeg har opdaget, at jeg ikke skal begynde at diskutere med mig selv om jeg skal afsted eller ej, for så taber løbeskoene til talrige overspringshandlinger og ørkenløse undskyldninger. Nope, få det i kalenderen, få de sko på og kom afsted, inden den lille djævel på skulderen begynder at hviske søde ord som “sofa”, “tjek da bare facebook først” og “måske sku’ man lige”…

Nej, lyt til skulder-englen (med løbesko og tights på, forstås) og kom ud af klappen. En klog kvinde har sagt “du fortryder aldrig en træning” og meget mod min vilje er jeg faktisk tilbøjelig til at give hende ret (eneste undtagelse var dengang, jeg kom til at spænde ben for min datter i en spurt, så hun faldt og slog hul på knæet… mor undskylder igen).

Faktum er, at man får det godt i krop og sjæl EFTER man har bevæget sig mere end hen til sofaen. Uanset om det er løb, gang, cykling eller what ever, så bliver man sgu lidt mere glad i låget, har jeg ikke ret?

 

Pin It

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *