Når forventningens glæde overgås

solhat_takeamoment

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/takeamoment.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

Vi har længe været trætte af vores forhave og indkørsel – det har set træls, brugt og trist ud. Og indrømmet: Det der med at lægge indkørsel står bare ikke øverst på ønskesedlen over DIY projekter.

forhave_charlotte_lerche

Jeg har tænkt, tegnet og tænkt noget mere for at ramme det helt rigtige udtryk til forhaven. Det skal være enkelt, men ikke for stramt. Det skal passe til vores hus, der er bygget i rene linjer, men med finurligheder. Kunne sagtens ønske mig en snoet, brolagt indgang med klatreroser og klematis, men det svinger altså bedre til en murermestervilla.

Efter mange og lange tilløb har vi nu allieret os med en dygtig entreprenør, der løser det for os. Og det er lidt med rystende hænder man giver sit projekt videre, men her kom første glædelige overraskelse: Rasmus forstod med det samme hvad vi mente.

Næste gib i maven, var mandag morgen, da gravemaskinerne væltede ind på vejen og i løbet af nul-komma-fem havde “spist” vores belægning i indkørslen. The point of no return!

forhave2_charlotte_lercheI løbet af ugen er tingene skredet hurtigt og effektivt frem og fredag var teamet ved at være i mål. Og vi har fået en forhave og en indkørsel, der er endnu bedre end håbet. Og ja den er mest grå og brun lige nu, men rammerne er skabt, græsset sået og belægningen lagt. Nu er det op til os at få det til at leve.

forhave3_charlotte_lerche

Så næsen er i havebøgerne og -blogs og her er især Claus Dalby blevet besøgt for hold op nogle megalækre og indbydende bøger med inspirerende fotos og generøst uddelte erfaringer. Men også Havedagbogen og Havefolket kan anbefales – her er mange tips og skønne artikler, der kan inspirere.

Glæder mig helt vildt til at fylde de 3 bede med stauder og løg og så ellers vente på forår.

Follow my blog with Bloglovin

Pin It

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *