nyt år, nye vaner?

godt nytår

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/takeamoment.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

Hold op en lang pause fra bloggen…. og med mange, mange tanker og ideer til hvad der kunne skrives, men ikke vilje nok til at få det gjort.

Timerne er i stedet gået med transport til og fra arbejde, med utallige (ligegyldige) tjek af diverse sociale medier og med uendeligt mange glo-TV-timer. For det vil være løgn at påstå at tiden er gået til motion og meditation…. selvom løfterne er mange, intentionerne endnu flere er handlingerne ubeskrivelige få.

Det er ingen pyller eller ynk, bare en konstatering af, at der endnu en gang er langt fra tanker og ønsker til handling. Men what the osv, videre i teksten; der er 365 ubeskrevede blade i bogen 2018. Og første side er næsten vendt.

Dronningen sagde mange fine ting i nytårstalen i går, selvom den måske var lidt mere korrekt og kønsløs end det hun plejer at diske op med. Men første ting jeg bed mærke i var, at tiden ligesom går hurtigere, jo ældre man bliver. Ja, ja den går jo ikke hurtigere, men det føles sgu sådan! Hvorfor mon? Hvorfor synes ungerne at tiden slæber sig afsted juleaften, mens mor og far synes, der er turbo på viserne? Kan det være fordi vi har råddent mange ting, der skal fikses, laves og løses? Fordi vores dag er proppet med to-do’s og must-do’s?

Et typisk eksempel fra matriklen her: Vasketøj! Hver gang vasketøjskurvene trækker vejret lettet efter at være blevet tømt, så får de en bunke tøj i fjæset igen. og det vasker, tørrer og lægges jo ikke sammen af sig selv.

Et andet eksempel er hundehår. Vovsen har besluttet at smide pelsen og da hun har voldmange hår på hendes skønne Berner-krop, så har vi pt hår over alt. Og selvom om jeg på INGEN måde lider af rengøringsvanvid, så er kosten fremme flere gange om dagen. For støvsugeren er stået af. Givet op. Kaput.

Bare et par eksempler på, at voksne altid kan finde på noget at hygge sig med. Ikke at teenagerne ikke kan det – men det er mere ala snaps, IG og fjæsen. Så nu tror jeg, at jeg vil følge et af Hendes Majestæts gode råd: Gør noget unyttigt – så velkommen retur til takeamoment, for det er præcis hvad jeg vil gøre 🙂

Pin It

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *