Nyt år, Nyt job, Ny ring

nyt job blog takeamoment

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/takeamoment.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

Jeg har fået et nyt job. Jeg er ikke længere jobsøgende, men mellem-jobs og lige før kick-off. Jeg er glad, ydmyg, stolt, spændt og mange, mange flere ord. Jeg starter i en ny branche, en helt anden type virksomhed i en helt ny by. Og jeg har det lidt som en eventyrrejsende på spring til et nyt eventyr. Men jeg stoler på, at selvom sommerfuglene garanteret står i kø for at blafre rundt i maven mandag den 2. januar, så letter jeg ikke, fordi rygsækken med mange års erfaring holder mig ved jorden.

Jeg tror på skæbnen. Tror på, at der næsten altid er en grund til det der sker. Og efter 17 år i samme virksomhed, så var det tid til at komme videre. Efter at have set mange kollegaer komme og gå, frivilligt eller modvilligt, så er det nu min tur til at blive den nye pige i klassen. Og gu’ er det da lidt skræmmende, men endnu mere spændende!

Jeg valgte ikke selv at gå, men set i bakspejlet har jeg fået så mange positive ting igen, så jeg er glad for, at jeg valgte at se opsigelsen som en mulighed og ikke blive gnaven og bitter.

Jeg har:

  • haft en dejlig sommer med god tid til mig selv og familien
  • dygtiggjort mig fordi jeg ville, i det jeg havde lyst til
  • fået mere styr på, hvad jeg gerne vil arbejde med fremadrettet
  • fået udfordringer med at formulere ansøgninger og gå til jobsamtaler (var pænt grænseoverskridende)
  • Taget kurset Digital Markedsføring hos Bigum & Co og lært de skønneste mennesker at kende, både undervisere og med-studerende
  • Fået et positivt indtryk af både A-kasse og Jobcenter – og slugt nogle fordomme
  • nydt at lave INGENTING

For at fejre mit nye job og for at minde mig selv på, at jeg skal være stolt af de sidste 8 måneder, har jeg købt en gave til mig selv. En forgyldt ring med en lilla ametyst fra JewlsCph. Valgt ud fra udseendet, men jeg har efterfølgende googlet ametystens “egenskaber” og sjovt nok står der bla. “Ametyst giver både mod, klogskab og styrker hukommelsen, hos den der bærer den.”. Tror vi bliver et godt match 🙂

 

Pin It

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *