Mallorca – I love U, part I


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/takeamoment.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 538

Vi har lige været på Mallorca og jeg må endnu en gang overgive mig og bryde ud i lovsang over den charmerende ø. Uanset om du er til charterferie med pool og all-inclusive, til heftig shopping i alle prisklasser eller til vandreture i bjerge, så byder Mallorca ind.

Denne gang boede vi i Can Picaforte på et dejligt hotel (Viva Mallorca) med masser af plads, grønne områder og pools – og ingen andre danskere.

På ferier er tempoet lidt lavere, hvilket giver mulighed for at nå at se de lidt skæve ting, som man normalt går glip af. Det er en af mine favoritting på ferier!

hvis jeg var barn ville jeg kun klippes i den her stol!

hvis jeg var barn ville jeg kun klippes i den her stol! Frisørstol i Alcudia

Og hvem siger, at det skal være kedeligt at parkere?

p skit

Og her var da en fremragende idé til at opdrage danskerne til at samle op efter deres firbenede venner… tænker bare, at det bliver lidt svært at kontrollere og håndhæve, men det virkede!

gadeskilt alcudia

4470 kr i bøde for at glemme pølleposen, når Fido skal luftes…

Slutter lige af med en “Fido”, der smeltede hjerter hos pigerne i familien

"der sidder en vovse i et vindue..."

“der sidder en vovse i et vindue…”

Pin It

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *