Sneakerfreaker på vej ud af skabet

sneakers

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/takeamoment.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

Jeg er miljøskadet. Grænsende til det, der burde meldes et eller andet sted. Håbløs fortabt og uden for pædagogisk rækkevidde. Ser jeg et par lækre sneakers slår hjertet hårdere og der indtræder øjeblikkelig en tilstand af akut shoppingtrang.

For jeg har genopdaget glæden ved et par flotte sneakers, der oven i købet er gode at gå i. Efter mange år med en håbløs irritation over, at man ikke kan gå i støvler og støvletter hele året. For jeg er ikke en skopige. Måske kunne jeg være blevet en ballerina-pige, hvis nu ikke jeg var endt med at arbejde i en sportskæde. For ballerinaer er faktisk ok, men er bare ikke så gode venner med min tendens til skinnebensbetændelse. Ikke de smarte og fikse i hvertfald.

Men sneakers…. OMG! Der findes så mange mærker, modeller og farverat alle kan finde mindst et favoritpar. Og det er helt ok at tage sneakers på til alt. Lige fra jeans til habitter, fra shorts til nederdel og kjoler – og sikkert også bikini, lige den kombi undlader jeg dog at flashe. Der er hverdagssneakers, fine sneakers, funktionelle sneakers – you name it!

Og en stor bonus ved at komme ud af sneakerskabet er, at min ryg og fødder elsker min nye forelskelse. Ingen brok fra lænden efter en hel dag i stilletter, ingen piven fra skinnebenene over flade ballerinaer uden støddæmpning- kort sagt whats not to like?

sneakers

Min mand er lidt betænkelig ved min nye flirt: tror faktisk han synes, at det har taget overhånd. Men hvad kan en forelsket pige stille op? Når de nye modeller lokker med løfter om endnu bedre feel good vibes. Eller udsalgsmails vælter ind fra fede sneakershops?

Min absolut ynglings sneaker pusher er .. da-da.. selvfølgelig SPORT 24! Fedt at arbejde et sted, hvor man i den grad kan stå inde for de produkter, der sælges! Og jeg er så privilegeret at arbejde i Marketing, og vi ser tit de kommende sæsoners kollektion et halvtårs tid inden de kommer i butikkerne, så der er god tid til at forelske sig og gå i laannng tid og glæde sig. Og uden at røbe for meget, så ved jeg allerede nu, at der kommer både adidas og Puma sneakers på ønskesedlen til foråret 2018.

Så selvom man er nærmere 50 end 45 år, så er sneakersland åbent uden, at man behøver være bange for at blive dømt pinlig. I LOVE IT!

Pin It

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *