365 dage siden sidst…

fødselsdag take a moment

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/takeamoment.dk/public_html/wp-content/plugins/really-simple-facebook-twitter-share-buttons/really-simple-facebook-twitter-share-buttons.php on line 514

I forgårs havde jeg fødselsdag. Nr. 48 af slagsen. Den skulle fejres stille og roligt med familien og jeg burde derfor ikke have sovet lige så dårligt som en spændt 7-årig natten før. Men det var lige hvad jeg gjorde. Tankerne sprang rundt som forårskåde gedekid og umuliggjorde en dejlig dyb søvn.

Og jeg er kommet i den alder, hvor skønhedssøvn ikke er noget man læser om i eventyr eller griner af i “Absolute Faboulus”. Det er et must, med mindre man skal falde i poserne under øjnene dagen efter, eller bruge en halv tube spartlemasse for at se menneskelig ud. Da jeg endelig faldt i søvn vækkede hundens højlydte snorken mig igen… super!

Som barn kan man ikke sove af spænding over de gaver, der venter på morgenbordet. Eller de lækre kager man skal spise sammen med sine gæster om eftermiddagen. Som semi-voksen (nægter at kalde mig selv midaldrende!) er det mere livet i al almindelighed og hvem f….. der har installeret den “fast forward-knap”, det pludselig er udstyret med!?! For hey, det var da lige sommer, da jeg blinkede før? Og vi har stort set lige rejst os fra julefrokosten hos mor og far 2. juledag?

Men nej, 365 dage er gået og den 22. oktober er klar igen. Klar med morgensang, selvvalgt morgenmad – uden at røre en finger, skønne gaver, hygge med familie og afslutning foran en god krimi med alt for meget slik.

Og hilsner fra Danmark, Sverige, Norge og sågar Kina. Jeg er så taknemmelig for alle de skønne, søde, betænksomme mennesker fra nutid og fortid, der har givet sig tid til at sende mig en tanke og en hilsen. Især fordi jeg selv er verdens dårligste facebook ven, når det kommer til fødselsdagshilsner. Selvom Facebook tålmodigt minder mig på det på mange måder, så glemmer jeg det altså alt for tit. Så meget mere fantastisk er det, at 100 mennesker jeg kender husker mig og lige skriver “tillykke”…

Og gaver har jeg fået, faktisk er jeg sgu lidt forkælet, for jeg har fået SÅ lækre gaver. Ilse Jacobsen gummistøvler, Lancome creme, skjortekjole fra Lollys Landry, ørenringe og mange andre skønne ting. Men bedst af alt: Jeg er blevet et år ældre, forhåbentligt et år klogere og helt sikkert et år stærkere og mere erfaren.

Pin It

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *